Laatste Berichten

Parochiezone Bertem

Volg het wel en wee van alle parochies in fusiegemeente Bertem via de website www.kerkbertem.be

Fotoreportage “30 jaar gezinsviering”

Klik op de afbeelding om het album te bekijken

Gezinsviering september 2017 – Feest!

Dank aan alle lezers van gisteren, eergisteren en van vandaag. Dank ook aan de groep “gezinsvieringen” van Leefdaal die sinds zovele jaren enthousiast blijft om één keer per maand …… Wij zijn dankbaar om wat we aan goeds mochten ervaren in de 30 jaren dat de gezinsvieringen bestaan. Wij wilden dit niet zomaar voorbij laten gaan.

Feest vieren geeft jou en mij jullie en ons een “kei” tof gevoel.

Feest … geeft ons de kans om dankbaar terug te kijken naar wat we samen hebben gedaan en samen hebben beleefd en bevestigt het gevoel van bij-elkaar-horen.

Feest … tilt ons boven de dagelijkse sleur uit en roept ons om op de ingeslagen weg verder te gaan met deze groep en hopelijk, in de toekomst versterkt met nieuwe enthousiaste mensen en nieuwe ideeën.

Feest … schept verbondenheid, juist omdat je het samen doet. Het heft de verschillen tussen de mensen op en geeft het heerlijke gevoel dat je leeft. Het werkt bevrijdend.

Feest vieren, we doen het zo vaak en zo graag ! Wij vieren feest met de familie, thuis, onder vrienden.

Feest vieren : we doen het vandaag in onze Parochie omdat de gezinsvieringen in Leefdaal 30 jaar bestaan! We willen van deze viering graag een echte feestviering maken. God hoopt één ding : dat wij er graag aan meedoen. Wij willen er toch allemaal van harte aan meedoen?